Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Μαριάννα Κολώνα στην ΕΡΑ Ρόδου: Στο δ.σ Ρόδου, φλερτάρουν με το χάος...Θερμά λόγια για Μαχαιρίδη και Καρίκη

Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Μαριάννα Κολώνα ήταν η καλεσμένη, χθες στην ΕΡΑ Ρόδου, των δημοσιογράφων Ρένας Βενιανάκη και Διαμαντή Διαμαντή. Η κυρία Κολώνα μίλησε για όλους και για όλα, απο το δ.σ Ρόδου, την ανεξαρτητοποίηση της, μέχρι την Τράπεζα Δωδεκανήσου και τις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Μίλησε για την λειτουργία του δ.σ Ρόδου: 
"Πολλές ώρες συνεδρίασης, καμία επίλυση προβλημάτων. Φλερτάρουν με το χάος" ενώ για την αποχώρηση της από την παράταξη Χατζημάρκου είπε οτι δεν υπήρξε ελευθερία λόγου. Υπήρχε-σημείωσε μόνο ρητορική του μίσους και της αντιπαράθεσης. 
Για τον δήμαρχο είπε ότι δεν είναι ο ηγέτης που θα έπρεπε." Έπρεπε σε πολλά να αντιδρά δυναμικά.
Δεν το κάνει..." ανέφερε. Για το νέο της πόστο στη ΝΟΔΕ, υπεύθυνη Κοινωνικής Πολιτικής τόνισε ότι θα προσπαθήσει να αναδείξει αλλά και να επιλύσει προβλήματα των ΑΜΕΑ και άλλων ευπαθών τάξεων. Αναφέρθηκε στο λουκέτο της Τράπεζας Δωδεκανήσου: " Ένοιωσα πάρα πολύ άσχημα. Έπρεπε να αντιδράσουμε...".
Μίλησε με θερμά λόγια για τον περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη και τον αντιδήμαρχο Στράτο Καρίκη και δεν απέκλεισε συνεργασία με κάποιον από τους δύο... Όσο για τις προσεχείς εκλογές η κ. Κολώνα δήλωσε: Δεν αποχωρώ. Μου αρέσει ο δήμος και η πόλη μου, αγαπώ τους συμπολίτες μου και θέλω να βοηθώ". Τάχθηκε τέλος, υπέρ της διάσπασης του δήμου Ρόδου.